AYDIN / EFELER - Kadıköy Ortaokulu

Aydın Müzesinde düzenlenen resim sergisine katıldık.

Okulumuzda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nı çoşkuyla kutladık.

Mrt

Okulumuzda, "18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü" sebebiyle tören düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şiirlerle, türkülerle ve tiyatro gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M. Akif ERSOY'u Anma Programı düzenledik.

Mrt

7-A Sınıfından öğrencimiz Semanur ÖZREK İlçemizde düzenlenen "İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması" na katıldı.

Mrt

Velilerimize Madde Bağımlılığı kousunda 24 Şubat 2023 tarihinde Jandarma tarafından seminer düzenlendi.

Ara

Okulumuzda, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü' nü Okulumuzda yapılan törenle kutladık.

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 84'ncü yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlanan etkinliklerle çoşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda, AFAD ekipleri yardımıyla Deprem Tatbikatı yapıldı. Ardından öğrencilerimiz verilen seminer ile Deprem konusunda bilgilendirildi.

Ekm

Aydın İl Jandarma Komutanlığının düzenlemiş olduğu , "Dünya Kız Çocukları Günü" etkinliğine katıldık.

Kadıköy İlk ve Ortaokulundan 33 kız öğrencimiz ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ettik.

Türk bayrağı, çiçek ve balonlarla karşılanan öğrencilerimize, olay yeri inceleme, trafik ve asayiş gibi jandarmanın faaliyetleri anlatıldı.

Sonrasında Jandarma Filo Komutanlığında Helikoptere binen öğrenciler, filonun görevi hakkında bilgilendirildi.

Bizleri bilgilendiren Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Filo Komutanlığı personeline teşekkür ederiz.

Ekm

Aydın Efeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Cüneyt KARADEMİR okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Trafik eğitiminin önemini bilerek bunun eğitimi alan bireyler, trafikte hoşgörü kazanabilmekte, kurallara uymakta, kaza riskinin azalmasını sağlayarak, yol emniyetinin korunmasına katkıda bulunmaktadır. Bu sayede can ve mal güvenliğinin sağlanması söz konusu olabilmektedir.  Trafik eğitimi bu anlamda hayati öneme sahiptir. Ayrıca okula geliş ve gidişlerde öğrencilerin daha görünür olması amacıyla; parlak renklerde reflektif özellikte yapılan (okul çantası, şapka, yelek, sticker vb.) materyallerin kullanımının teşvik edilmesi ve bilinç oluşturulması; okula geliş ve gidişlerde öğrencilerin daha görünür olması amacıyla; parlak renklerde reflektif özellikte yapılan (okul çantası, şapka, yelek, sticker vb.) materyallerin kullanımının teşvik edilmesi ve bilinç oluşturulması önem arz etmektedir.

Aydın Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubede görevli Trafik Polisi Esma hanıma katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda, öğretmenlerimiz ve halkımızın katılımıyla Kızılay Kan Bağışı Kampanyasına destek verdik.