AYDIN / EFELER - Kadıköy Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı etkinlik, halk oyunları ve çeşitli yarışmalarla bayramımızı kutladık. Kutlama programında emeği  geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun....

Mrt

Türk tarihinin dönüm noktalarından olan ve bağımsızlık savaşının temellerinin atıldığı Çanakkale Zaferi okulumuzda bir dizi etkinlikle anıldı. Vatan topraklarını korumak için şahlanan bir ulusun  özgürlük ve bağımsızlık uğruna kahramanlık destanı yazan şehitlerimiz saygı ile anıldı.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

“ÇANAKKALE GEÇİLMEDİ, GEÇİLEMEYECEK”

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hakan ÖZCAN ve Şube Müdürü Cüneyt KARADEMİR okulumuzu ziyaret etti. Öğretmen ve okul yöneticileriyle bir araya gelerek yapılan faaliyetler hakkında incelemelerde bulundular.

Şbt

“En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında uyuşturucuyla mücadelede  farkındalık yaratmak ve öğrencilerimizin kıymetli annelerini bilgilendirmek için narkotik maddelerin tanınması, etkilerinin ve mücadele yöntemlerinin bilinmesine yönelik bir seminer verildi.

Şbt

2. Dönem başı öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

1. Dönem sonu itibariye öğrencilerimiz karnelerini aldılar.

Şbt

1. Dönem son hafta öğrencilerimizle yaptığımız kahvaltı etkinliğimizden kareler.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Okul Gazetemiz.

Ara

Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanarak Aydın Valiliği'nce onaylanan, velilere olumlu davranış geliştirme amaçlı "Denizyıldıızı Projesi" ile velilerimize seminer verildi.

Ekm

Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü törenle kutlandı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlu olsun.

Halkımızın da yoğun ilgi gösterdiği kutlama töreni günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından şiirlerin okunması, koro çalışmaları, oratoryo, gösteriler vb etkinliklerle devam etti.

Ekm

Okulumuzda, ÇEDES Projesi kapsamında Kermes düzenlendi.

Ekm

Velilerimize, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Narkotik Anne konusu kapsamında bağımlılık yapıcı maddeler ve korunma yöntemleri hakkında seminer verildi.

Ekm

Öğrencilerimize sağlık ekipleri tarafından Genel Sağlık Bilgisi ve Diyabet hakkında detaylı bilgiler verildi.

Ekm

Okulumuzda, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin katkılarıyla, öğrencilerimize yangın hakkında seminer verildi. Seminer sonrası tatbikat yapıldı.

Okulumuz öğrencileri Davranışsal Bağımlılık Hakkında bilgilendirildi.